Logo Tange Electrotechniek

Aardingsinstallatie

Het plaatsen van een aardingsinstallatie dient correct en zeer nauw te gebeuren. Omwille hiervan is het raadzaam een aardingsinstallatie altijd door vakmensen te laten plaatsen. Tange Electrotechniek is erin gespecialiseerd uw aardingsinstallatie op een juiste en veilige manier te installeren.

Om er voor te zorgen dat uw aardingsinstallatie, bliksemafleiderinstallatie of overspanningsbeveiliging goed functioneert dient er tevens met regelmaat een inspectie uitgevoerd te worden. Ook dit kan door onze specialisten gerealiseerd worden, zodat u zeker bent van een veilig en goed onderhouden systeem. Wanneer reparaties of aanpassingen van de installatie noodzakelijk zijn, worden deze op een meetrapport vermeld. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt vervolgens een offerte opgemaakt, zodat u aan de hand van deze offerte weet wat u te wachten staat.

Aardpen slaan

Bekijk ook onze pagina over Aardpen slaan.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen