Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

TANGE
ELECTROTECHNIEK

Tange Electrotechniek is toonaangevend in totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek. Sinds 1998 hebben we een enorme groei doorgemaakt en veel ervaring opgedaan dankzij indrukwekkende projecten. En toch zijn we nog elke dag bezig met innovatie. Want elektrotechniek is niet weg te denken uit ons leven. En veilige, duurzame elektra oplossingen krijgen een steeds prominentere rol in de maatschappij. We onderscheiden onszelf dan ook door onze toekomstgerichte visie.

Daarnaast is onze dienstverlening gericht op kwaliteit, veiligheid en samenwerking. Dit uit zich in alles dat we aanpakken. We coördineren, inspecteren en installeren voor zowel zakelijke klanten als voor de particulier. We adviseren vanuit onze expertise en bovendien begeleiden we elke klus van begin tot eind en verder. Want nazorg en een persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. We leveren pas op als alle verbindingen met elkaar kloppen. Daarmee bieden we een absoluut totaalpakket. We spreken niet voor niets van een ‘Tange Original’ als ons werk naar tevredenheid is afgerond! 

Om dit te kunnen waarborgen investeren we blijvend in de ontwikkeling van ons team. We werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Onze professionals zijn flexibele vakmensen, die zich constant doorontwikkelen en gecertificeerd zijn volgens de laatste normen in de branche. Bovendien zijn zij altijd gericht op duurzaamheid. Of het nu gaat om het milieu, het doorgeven van waardevolle kennis aan de nieuwe generatie, of het opbouwen van een duurzame relatie met onze klant.

In de afgelopen decennia hebben we veel ervaring opgedaan met complexe vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld krachtstroom, duurzaamheid en veiligheid. Door onze flexibele werkhouding hierin, is onze corebusiness in elektrotechniek over de jaren heen gestaag uitgebreid met diensten als beveiligingstechniek, domotica en zonne-energie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat elektrotechniek steeds functioneler kan worden ingezet. Met oog voor de klant. En met een blik op de toekomst.

LEES MEER
Elektrotechniek en installatie woningbouw
personeel Tange Electrotechniek

Opleidingen & cursussen

Tange Electrotechniek staat garant voor de hoogste kwaliteitsstandaard. Al onze monteurs worden daarom intern opgeleid en zijn officieel gecertificeerd. Bovendien blijven zij bij ons doorleren om hun vakkennis up to date te houden en voorop te blijven lopen. Het is dus terecht dat u absoluut vakmanschap verwacht van ons.

Daarnaast kunnen wij ook uw elektrotechnische professionals trainen tijdens een traject op maat. Het niveau van onze trainingen kan worden toegespitst van basisniveau tot zeer vakspecialistisch.
We leiden op vanuit onze eigen trainingslocatie in Bergen op Zoom, maar ook op locatie in de eigen werkpraktijk. We hebben ervaring met het opleiden van zowel grote groepen, als individuele begeleiding. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Tange Electrotechniek investeert graag in de toekomst van de elektrotechniek. We werken daarom intensief samen met scholen om leerlingen kennis te laten maken met het vak elektromonteur. En we hebben regelmatig BBL-ers in dienst die wij intern opleiden tot de vakmannen van de toekomst.

Direct contact

U kunt ons bereiken tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:30.

Voor hulp bij storingen kunt u contact opnemen met onze storingsdienst op hetzelfde nummer.

Ons adres

Wij ontvangen alleen bezoek op afspraak. Bel 0164 - 630 162 voor het maken van een afspraak .

Tange Electrotechniek 
Halsterseweg 110, 
4613 BA, Bergen op Zoom

Vragen

Heeft u een vraag voor ons en niet direct antwoord nodig, dan kan u ons mailen.

Let op: e-mails worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Heeft u sneller antwoord nodig verzoeken wij u om ons te bellen.

magazijn verkoop

Materiaal verkoop

Ook voor de verkoop van installatiemateriaal kunt u bij ons terecht. Vanuit ons kantoor aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom verkopen we onder meer schakelaars, kabels, pijpen en installatiemateriaal. Plaats uw bestelling eerst telefonisch of per mail of laat een terugbelverzoek achter. We adviseren u en helpen bij het kiezen van het juiste materiaal. Als wij het materiaal op voorraad hebben zorgen we dat uw bestelling klaar ligt wanneer het u schikt.

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.