Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

duurzame
energie

Investeren in duurzame energie is tegenwoordig een logische keuze. En dankzij beschikbare subsidies kan vrijwiel iedere ondernemer bijdragen aan een duurzamere wereld door het  aanleggen van bijvoorbeeld zonnepanelen en laadpalen op uw bedrijfsterrein. U werkt op die manier niet alleen aan een schonere planeet, maar verlaagt ook uw gebruikskosten op korte en lange termijn dankzij energiezuinige apparatuur. 

duurzame energie installateur
laadpaal plaatsen op kantoor

Laadpalen en oplaadpunten

Als ondernemer met zakelijke voertuigen is het natuurlijk interessant om laadpalen op uw eigen terrein te installeren. Zo staan uw team en materiaal altijd klaar voor actie en dat is wel zo efficiënt.
Maar hebt u er al eens aan gedacht om klanten en medewerkers de mogelijkheid te bieden om hun voertuig via de zaak op te laden? Dit is mogelijk via slimme laadpalen, waardoor de afgenomen energie verrekend wordt met de gebruiker. 
Met laadpalen voor zakelijk gebruik kunt u als ondernemer dus vele kanten op. En tegelijk draagt u bij aan een duurzamere wereld met minder CO2-uitstoot. 
Tange Electrotechniek installeert uw laadpalen en oplaadpunten vakkundig en tegen een goede prijs. 

Zonnepanelen voor uw onderneming

Met zonne-energie bespaart u geld én het milieu. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar hebt u er al eens aan gedacht om zakelijk zonne-energie op te wekken? Het is als bedrijf al snel een effectieve manier om te verduurzamen, omdat u meer energie verbruikt dan een particulier. En dankzij beschikbare subsidies hoeft de aanschaf en installatie van zonnepanelen tegenwoordig niet veel meer te kosten. Bovendien werkt u aan een toekomstbestendig imago als bedrijf en geeft u het goede voorbeeld voor partners, medewerkers en klanten. Waar wacht u nog op?

Tange Electrotechniek is uw betrouwbare partner in zonne-energie. We geven advies op maat, installeren vakkundig en leveren bovendien het onderhoud. Kortom: we voeren het proces van A tot Z voor u uit. Zo bent u gegarandeerd voordelig uit en hebt u direct rendement van uw investering. Tenslotte bent u er bij ons van verzekerd dat we onze systemen strikt volgens de NEN 1010 richtlijnen installeren.

zakelijk zonnepanelen bedrijf

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.