Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

technisch
beheer

 

U wilt geen zorgen over het veilig en duurzaam gebruik van uw technische installaties. Dat begrijpen we volkomen. Een elektrische storing kan namelijk vergaande gevolgen hebben. Denk aan economische schade door het lam leggen van bedrijfsprocessen. Of lichamelijke en emotionele schade bij uw personeel door brand, als gevolg van kortsluiting. 
Tange Electrotechniek stelt daarom hoge eisen aan het beheer en onderhoud van technische installaties. Want het voorkomen van schade is altijd beter dan genezen. We zijn onafhankelijk specialist in het onderhouden van technische installaties en doen dit met de grootste zorg. Bovendien geven we eerlijk advies over investeringen bij renovatie en vervanging. 

Onderhoudsconctract op maat
Wilt u zo zorgeloos mogelijk ondernemen? Met een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat bij u alles gewoon door draait. We stellen een pakket altijd op maat samen, zodat u niet meer betaalt dan nodig is. En alles is mogelijk: van een eenvoudig servicecontract, tot een uitgebreid meerjarenplan waarin onderhoud en inspectie van al uw technische installaties is opgenomen. Of wij ze nu zelf bij u hebben ontworpen en geïnstalleerd of niet. 

 

Technisch beheer Bergen op Zoom
storingsdienst zakelijk elektrotechniek

24/7 storingsdienst

Storing aan uw installatie? Ligt uw bedrijfsvoering stil? Tange Electrotechniek levert vakkundige en snelle service, de klok rond.
Wilt u altijd verzekerd zijn van acute hulp bij storingen aan uw elektronische installaties? Wij leveren support op maat via een Service Level Agreement (SLA).

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onderhoud E-Installaties

Met de aanschaf en installatie van een goede elektrische installatie bent u er nog niet. Om de installatie in goede conditie te houden is onderhoud een absolute must. Want een storing komt eigenlijk nooit goed uit. En op onnodige schade zit niemand te wachten. Kwalitatief goed onderhoud scheelt u op termijn bovendien veel geld, omdat we periodiek controleren en al kunnen ingrijpen voordat de kosten zijn opgelopen. 

zakelijke e-installatie
Onderhoud noodverlichting

Onderhoud noodverlichtingsinstallaties

Veiligheid gaat voor alles. Maar het is zeker geen vanzelfspekendheid. Neem bijvoorbeeld de noodverlichting in uw bedrijfspand. Als de armatuur hangt, wil dat niet zeggen dat deze naar alle veiligheidsnormen werkt. Er kan een defect optreden aan lampen en accu’s zonder dat u daar direct zicht op hebt. Daarnaast kunnen pictogrammen verouderen of moet een vluchtroute wijzigen na een verbouwing in uw pand. Door uw noodverlichting regelmatig te laten controleren door een vakkundig professional, kunt u erop vertrouwen dat deze werkt als het écht nodig is. En dat geeft een prettig gevoel. 

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.