Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

woning
beveiligen

Thuis hoort te voelen als een veilige haven. Logisch dat u er alles aan wilt doen om bijvoorbeeld brand en inbrekers buiten de deur te houden. Preventie en beveiliging helpen u daarbij. We hebben een ruim aanbod op het gebied van brand- en camerabeveiliging, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien zijn onze monteurs gecertificeerd en installeren we alles vakkundig en met oog voor detail. Zo kunt u met een gerust hart gaan slapen. 

Rookmelders elektrotechniek

Woonhuis rookmelders

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders in huis verplicht in alle woningen. Op elke woonverdieping moet minimaal één goed werkende rookmelder hangen. Rookmelders kunnen veel schade en rampzalige gevolgen bij brand in huis voorkomen. Het loont daarom zeker de moeite serieus werk te maken van brandbeveiliging. Tange Electrotechniek denk hierin graag mee en stelt samen met u een plan op dat past bij uw woonsituatie en portomonnee. 

Inbraakbeveiliging

Inbraak zorgt voor een hoop narigheid. Los van de materiële schade, voelt u zich in uw gevoel van veiligheid aangetast. En daarnaast stellen verzekeraars vaak hoge eisen, voordat zij overgaan tot het uitkeren van schade. Kortom: allemaal zaken waar u niet aan wilt denken.  
Tange Electrotechniek zorgt ervoor dat inbrekers buiten de deur blijven. We beveiligen uw woning tegen inbraak door middel van sloten, strips en alarmsystemen. We werken daarvoor samen met onze betrouwbare partner en leveren vakwerk als het gaat om advies en montage.

Inbraakbeveiliging
camerabeveiliging

Camerabeveiliging CCTV

Met camerabeveiliging kunt u uw huis en eigendommen zowel buiten als binnen in de gaten houden. Via CCTV (closed circuit television), neemt u televisiebeelden binnen een gesloten netwerk op. Dat is helemaal veilig en volgens de richtlijnen. 
Camera’s hebben een afschrikkende werking voor inbrekers en vandalen. Bovendien vergroot het uw eigen gevoel van veiligheid, ook als u niet thuis bent. 
Tange Electrotechniek denkt graag met u mee bij de aanschaf en installatie van een passend camerasysteem bij uw woonsituatie. 

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.