Logo Tange Electrotechniek

Onze Projecten Maken Ons

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Transportbedrijf Rebro in Rucphen

Transportbedrijf Rebro volledig voorzien van krachtinstallaties en verlichting

Bij Tange Electrotechniek zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van elektrotechniek en verlichting. Onlangs hadden we het genoegen om voor Transportbedrijf Rebro in Rucphen te werken, waar we krachtinstallaties, binnenverlichting en terreinverlichting hebben ontworpen en gebouwd.

Het was een uitdagend project waarbij we ons moesten richten op verschillende aspecten, zoals duurzaamheid, energie-efficiëntie en veiligheid. Ons team werkte nauw samen met het personeel van Transportbedrijf Rebro om te begrijpen wat hun specifieke behoeften waren en hoe we deze konden vertalen naar een op maat gemaakt plan.

Bij het ontwerpen hebben we ons gericht op het minimaliseren van verliezen en het maximaliseren van de efficiëntie. We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en producten om ervoor te zorgen dat de installatie niet alleen betrouwbaar en veilig was, maar ook kosteneffectief.

Het resultaat van onze samenwerking was een efficiëntere en duurzamere faciliteit die voldoet aan de behoeften van de klant. We zijn blij dat we konden bijdragen aan het succes van Transportbedrijf Rebro en blijven ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.

Project Starten

Heeft u ook een project waarbij u gecertificeerde vakmensen met kennis en ervaring voor wilt inzetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats een terugbelverzoek en wij bellen u terug.

U krijgt altijd persoonlijk advies van één van onze vakmensen.

Meer Projecten

Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen