Logo Tange Electrotechniek

Onze Projecten Maken Ons

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Schür B.V. Metaalbewerking

Een totaalpakket voor verlichting, w-installatie, en inbraakbeveiliging.

Schür B.V. is een innovatief metaalbewerkingsbedrijf uit Ossendrecht. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in thermische en akoestische isolatie. Schür B.V. levert totaalpakketten van ontwerp tot en met uitvoering voor plaat-, las- en constructiewerk. Voor hun moderne bedrijfspand verzorgde Tange Electrotechniek ook een compleet pakket. We ontwierpen en installeerden daarbij verlichting, voedingskabels en transformatoren, data installatie, bekabeling W-installatie, inbraakbeveiliging en buitenverlichting.

Project Starten

Heeft u ook een project waarbij u gecertificeerde vakmensen met kennis en ervaring voor wilt inzetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats een terugbelverzoek en wij bellen u terug.

U krijgt altijd persoonlijk advies van één van onze vakmensen.

Meer Projecten

Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen