Logo Tange Electrotechniek

Onze Projecten Maken Ons

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

NOTENBAR Leidsche Rijn

Volledig duurzaam ontworpen elektra en verlichting die niet afdoet aan sfeer en effectiviteit.

NOTENBAR in het winkelcentrum van Utrecht Leidsche Rijn is een gastvrije en ambachtelijke notenbar. Het assortiment wordt vers in de eigen zaak gebrand, zichtbaar voor iedere gast. Bij NOTENBAR kun je bovendien terecht voor handwerk chocolade en cadeaus, terwijl u geniet van een goede kop koffie met iets lekkers erbij.
Tange Electrotechniek was betrokken van het beginontwerp tot de oplevering van de winkel en verzorgde alle elektra en verlichting. Het ontwerp voldoet aan het Breeam-NL keurmerk voor duurzame bedrijfsvoering (Categorie In-Use, Beoordelingsrichtlijn 2016 v2.0). De grootste uitdaging daarbij is dat er een maximum aantal Watt per vierkante meter gebruikt mag worden. Er is in het ontwerp daarom bijvoorbeeld rekening gehouden met verschillende verlichtingssterktes.

Project Starten

Heeft u ook een project waarbij u gecertificeerde vakmensen met kennis en ervaring voor wilt inzetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats een terugbelverzoek en wij bellen u terug.

U krijgt altijd persoonlijk advies van één van onze vakmensen.

Meer Projecten

Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen