Logo Tange Electrotechniek

Onze Projecten Maken Ons

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Club Pellikaan

Bij Club Pellikaan leverde Tange Electrotechniek een totaalconcept voor elektra tijdens de enorme renovatie.

Club Pellikaan is een modern fitnesscomplex in Almere waar meerdere sportieve activiteiten gedaan kunnen worden. Het is een sportclub voor het hele gezin met aanbod variërend van boksen tot yoga en van groepslessen tot persoonlijke coaching. Club Pellikaan is gelegen in een oude tennishal, die volledig gerenoveerd is. Tange Electrotechniek heeft bij de inrichting van dit complex een totaalconcept afgeleverd. De receptie is aangepakt, vervolgens de horeca, bedrijfskeuken en de fitnessruimtes. Vervolgens is ook de naastgelegen jumphall meegenomen. Tange ontwierp en installeerde de verlichtingsinstallatie, brandinstallatie, inbraakbeveiliging, CCTV en werktuigbouwkundige installaties van het gehele complex.

Project Starten

Heeft u ook een project waarbij u gecertificeerde vakmensen met kennis en ervaring voor wilt inzetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats een terugbelverzoek en wij bellen u terug.

U krijgt altijd persoonlijk advies van één van onze vakmensen.

Meer Projecten

Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen