Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

expert in
elektrotechnische installaties

Vaak hebt u pas door hoeveel er in huis afhankelijk is van een werkend elektriciteitsnet, als de stroom uitvalt. En zo hoort het natuurlijk ook te zijn; dat u thuis zorgeloos kunt genieten van alle faciliteiten en gemakken.
Een vakkundig aangelegde elektrische installatie is daarom een must. Het zorgt voor veiligheid, gemak en de mogelijkheid om op te schalen als u eens een nieuw apparaat aanschaft.

Het aanleggen van de elektrische installatie is het werk van een vakman. Wij klaren deze klus veilig en efficiënt. We hebben al het materiaal op voorraad om gelijk door te pakken en leggen alles solide en compleet afgewerkt voor u aan, met het oog op de toekomst.

Elektromonteur van Tange Elektrotechniek repareert een wandcontactdoos

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

DOMOTICA

DATANETWERKEN / GELUIDSINSTALLATIES

LICHTINSTALLATIES / KRACHTINSTALLATIES

Elektromonteur Bergen op Zoom

Totaaloplossing van A tot Z

We coördineren, inspecteren en installeren voor zowel zakelijke klanten als voor de particulier. We adviseren vanuit onze expertise en bovendien begeleiden we elke klus van begin tot eind en verder. Want nazorg en een persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. Tange Electrotechniek levert vakkundige en snelle service, de klok rond.

Ambitieuze projecten

Utiliteit
Utiliteit

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.