Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

Aardpen slaan

Hebt u een bedrijfspand dat ouder is dan 1970? Dan kan het zijn dat er nog geen aardpen aanwezig is in het pand. Een aardpen is een absolute must om ontsnappende stroom veilig de aarde in te laten leiden bij blikseminslag of kortsluiting. Zo voorkomt u brand of andere schade aan uw bedrijfspand en beschermt u uw werknemers. U bent dit als werkgever verplicht volgens de wet en uw verzekeraar. En in het voorkomen van onnodige risico’s, ligt in dit geval uw winst.

Een aardpen slaan is een specialistische klus. Het is daarom raadzaam hiervoor een professional in te huren. Tange Electrotechniek zorgt voor een nauwkeurige meting van de diepte, dikte en weerstand. Bovendien voeren onze erkende professionals de aansluiting op het elektrische circuit betrouwbaar uit.

aardpen slaan

wat is een aardpen

Een aardpen is een metalen staaf die in de grond wordt geplaatst om elektrische apparaten en gebouwen te aarden. Het doel van het aarden is om een pad te bieden voor elektrische stroom om veilig naar de aarde te stromen in het geval van een elektrische storing of kortsluiting. Dit kan levens redden en schade aan gebouwen en apparaten voorkomen.

In Nederland en België is het verplicht om een aardpen te installeren bij de aanleg van een elektrische installatie in een gebouw. De aardpen moet voldoen aan specifieke eisen en worden geplaatst op een diepte van minimaal 0,5 meter onder het grondoppervlak.

Aardpen kopen

Mocht u zich afvragen of het aanschaffen van een aardpen nodig is, dat is niet het geval. Tange Electrotechniek is gespecialiseerd in het installeren van elektrische systemen. Aardpennen slaan is dan ook onderdeel van ons servicepakket. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanschaffen van een aardpen omdat de aardpen is inbegrepen bij onze dienstverlening.

Door ons in te schakelen om een aardpen te slaan, bent u ervan verzekerd dat het proces op de juiste manier wordt uitgevoerd. Wij hebben ervaren technici en beschikken over de nodige apparatuur om de aardpen op de juiste diepte en op de juiste locatie te slaan. Bovendien zorgen wij ervoor dat de aardpen goed is aangesloten op het elektrische systeem van het gebouw, waardoor de veiligheid van het gebouw en de mensen die erin wonen of werken wordt gewaarborgd.

Kortom, het aanschaffen van een aardpen is bij ons niet nodig. Wij bieden een complete service en slaat de aardpen op een professionele manier.

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

DATANETWERKEN / GELUIDSINSTALLATIES

DOMOTICA

NOODSTROOM
INSTALLATIE

STUURSTROOM / BESTURINGINSTALLATIES

LICHTINSTALLATIES / KRACHTINSTALLATIES

Elektromonteur Bergen op Zoom

Totaaloplossing van A tot Z

We coördineren, inspecteren en installeren voor zowel zakelijke klanten als voor de particulier. We adviseren vanuit onze expertise en bovendien begeleiden we elke klus van begin tot eind en verder. Want nazorg en een persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. Tange Electrotechniek levert vakkundige en snelle service, de klok rond.

Ambitieuze projecten

Utiliteit
Utiliteit

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.