Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

uw partner in
installatietechniek

Zonder stroom ligt uw bedrijfsvoering stil. Het is daarom van essentieel belang uw elektrische installatie door een professional te laten aanleggen en onderhouden. Bovendien garandeert u hiermee een veilige basis om in te werken. Met een solide elektrische installatie voorkomt u namelijk onnodige risico’s en schade aan mens en milieu. En bent u voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen in uw bedrijf.

U schakelt Tange Electrotechniek in voor elke stap in het complete proces van installatie en onderhoud aan elektra. Of het nu gaat om het ontwerpen, vervangen of uitbreiden van de meterkast, het aansluiten en koppelen van elektrische apparaten of aanleggen van extra wandcontactdozen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in renovatie van bestaande installaties en als onderaannemer bij nieuwbouwprojecten.

Elektromonteur

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

DATANETWERKEN / GELUIDSINSTALLATIES

DOMOTICA

NOODSTROOM
INSTALLATIE

STUURSTROOM / BESTURINGINSTALLATIES

LICHTINSTALLATIES / KRACHTINSTALLATIES

Elektromonteur Bergen op Zoom

Totaaloplossing van A tot Z

We coördineren, inspecteren en installeren voor zowel zakelijke klanten als voor de particulier. We adviseren vanuit onze expertise en bovendien begeleiden we elke klus van begin tot eind en verder. Want nazorg en een persoonlijke benadering zijn voor ons vanzelfsprekend. Tange Electrotechniek levert vakkundige en snelle service, de klok rond.

Ambitieuze projecten

Utiliteit
Utiliteit

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.