Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

bedrijfspand
beveiligen

Als ondernemer bent u trots op uw bedrijf. Logisch dat u zaken als brand en inbraak buiten de deur wilt houden. Goede beveiliging en preventie helpen u daarbij en Tange Electrotechniek ontzorgt u volledig. Van inbraak- en brandmeldinstallaties tot camerabeveiliging. We zijn betrokken bij het proces vanaf de ontwerptafel, tot aan het onderhoud van uw systemen. Bovendien zijn we gecertificeerd en werken we volgens de laatste veiligheidseisen. Zo haalt u het maximale uit uw beveiligingssystemen en dat is wel zo’n prettig gevoel. Want uiteindelijk draait het allemaal om uw bedrijfszekerheid. 

Brandbeveiliging zakelijk

Brandbeveiliging

Uw verzekering en de overheid stellen de nodige eisen aan uw brandbeveiliging. Maar ook voor uw eigen veiligheid en gemoedsrust is het van belang om een betrouwbaar brandmeldsysteem in huis te hebben en deze goed te laten onderhouden door een expert. Zo voorkomt u enorme schade die door brand vaak in een oogwenk wordt veroorzaakt. 
Door jarenlange ervaring heeft Tange Electrotechniek veel ervaring opgedaan in het adviseren, installeren en onderhouden van brandbeveiliging. We ontnemen deze zorg dan ook graag voor u door een totaalpakket te leveren.

Inbraakbeveiliging

Inbraak geeft een hoop gedoe. Het is daarom logisch dat u de veiligheid en eigendommen van uzelf en uw medewerkers wilt beschermen. Een slimme en degelijke inbraakinstallatie is dan ook een must. U kunt daarbij denken aan beveiligde deuren, een meldsysteem, maar ook aan toegangscontrole. 
Tange Electrotechniek werkt samen met een vaste partner in alarmsystemen. U bent daarmee verzekerd van de hoogste kwaliteit en de nodige keurmerken. Of het nu om een eenvoudige installatie of een uitgebreid beveiligingssysteem gaat. 

Beveiligingscamera plaatsen

Camerabeveiliging CCTV

Camerabeveiliging helpt niet alleen bij inbraak en derving, maar ook tegen vandalisme en andere criminele activiteiten. En dat is fijn, want zo kunt u uw ogen en aandacht richten op andere zaken. 
We ontwerpen een plan dat past bij de behoefte van uw onderneming en de omvang van uw pand. Daarbij werken we samen met een vaste partner in camerasystemen, die voldoen aan de laatste veiligheidseisen en beschikken over belangrijke keurmerken, De installatie en het onderhoud wordt zorgvuldig door onze vakmannen uitgevoerd. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.