Logo Tange Electrotechniek

elektrotechniek bergen op zoom

duurzame
energie

Investeren in duurzame energie doet u met het oog op een schonere wereld en een betere toekomst. En waarschijnlijk ook om te besparen op uw energierekening. Een logische keuze, die heel bereikbaar wordt als u kiest voor Tange Electrotechniek.
Zo installeren we een laadpaal bij u thuis, maar leggen we ook alle faciliteiten aan om het laden veilig en efficiënt te laten gebeuren. 
En ook bij het plaatsen van zonnepanelen denken we van A tot Z met u mee, zodat u het maximale uit uw investering kunt halen. Zo dragen we samen bij aan duurzaamheid.

laadpaal aan huis plaatsen

Oplaadpunt aan huis

Als u elektrisch rijdt, levert het aanleggen van een laadpaal aan huis u veel gemak op. Bovendien hebt u hier geen vergunning voor nodig als de lader op eigen terrein wordt geplaatst. 
Om een lader aan te leggen en veilig te kunnen gebruiken, moeten wel de juiste omstandigheden worden gecreëerd in de elektra. En ook het aanleggen van het laadpunt zelf, is best een specialistische klus. Tange Electrotechniek heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van laadpunten. Wij voeren deze klus dan ook vakkundig, veilig en netjes voor u uit. 

Bekijk ook ons artikel: Wat kost een laadpaal thuis?

Zonnepanelen thuis

Wilt u het meest uit uw zonnepanelen halen? Laat deze dan plaatsen door een professionele installateur. Het installeren van zonnepanelen is namelijk een secure klus, waar veel bij komt kijken. Wanneer er een klein foutje in de installatie sluipt, neemt het rendement van uw zonnepanelen bovendien drastisch af. Reden genoeg dus om deze klus uit handen te geven aan de professional.

Tange Electrotechniek heeft veel ervaring in het installeren van zonnepanelen. We adviseren u en voeren het proces van A tot Z voor u uit. Zo bent u gegarandeerd voordelig uit en hebt u optimaal rendement van uw investering. We berekenen hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden en wat de meest rendabele ligging is. We plaatsen de omvormer en de panelen op de juiste manier en doen wij het aansluitwerk in de meterkast vakkundig. Tenslotte leveren we perfecte nazorg.

Wij leveren ook zonnepanelen zakelijk.

zonnepanelen thuis plaatsen voor particulier

Kwaliteit van het hoogste niveau

Door brede kennis en ruime ervaring leggen wij onze lat hoog! Dit uit zich in kwaliteit installaties van ongekend hoog niveau.

Alle disciplines in huis

Als landelijk erkend installateur leveren wij diensten van technische plannen en installaties tot inspecties en nazorg.

Servicedienst 24/7 bereikbaar

Wij laten niemand graag in het donker zitten. U kunt ons daarom als zakelijke of particuliere klant altijd bereiken, met of zonder contract.

Waarom kiezen voor
Tange Electrotechniek

Dagelijks werkt ons enthousiaste team aan zeer uiteenlopende projecten. Persoonlijk contact met zowel onze zakelijke of particuliere klanten vinden wij erg belangrijk. Zo heeft u bij ons altijd één aanspreekpunt in het bedrijf.

Bedrijfswagen Tange Electrotechniek
Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij gaan u
terugbellen

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.