Logo Tange Electrotechniek

Onze Projecten Maken Ons

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Bluekens Truck en Bus

Een uitgebreid totaalpakket voor krachtstroom- en verlichtingsinstallaties, van ontwerp tot onderhoud.

Bluekens is de oudste Volvo dealer van Nederland en kent een lange geschiedenis als familiebedrijf. Het bedrijf levert full-service voor bedrijfswagens. Van verkoop en verhuur, tot service en onderhoud. Bluekens heeft vestigingen in West-Brabant en Zeeland en breidt gestaag uit.
Voor Bluekens Trucks leverde Tange Electrotechniek een totaalpakket. Alle Brabantse vestigingen zijn toegerust met laadpalen. De krachtstroominstallaties, verlichtingsinstallaties en verdelers zijn van ontwerp tot installatie uitgewerkt. Ook leverde Tange de voorbereiding voor LNG detectie (hogedrukgas).
Daarnaast leveren we onderhoud aan alle installaties bij de Bluekens vestigingen, en keuren we al het handgereedschap conform NEN3140.

Project Starten

Heeft u ook een project waarbij u gecertificeerde vakmensen met kennis en ervaring voor wilt inzetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats een terugbelverzoek en wij bellen u terug.

U krijgt altijd persoonlijk advies van één van onze vakmensen.

Meer Projecten

Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen