Logo Tange Electrotechniek

Onze Projecten Maken Ons

Kwaliteit is de trots van vakmanschap

Wilgenwende Dordrecht

Complete installatie en elektra voor 83 luxe woningen en 36 appartementen.

De luxe woonwijk Wilgenwende ligt aan de zuidrand van Dordrecht. Er is veel ruimte voor groen. Het accent in het ontwerp van de wijk ligt op karakteristiek en natuurlijk wonen in oude stijl, met de hoge kwaliteitsstandaard van nu. Tange Electrotechniek verzorgde in drie fases de elektra van 45 woningen, 36 appartementen en nog eens 38 woningen. Daarbij zijn intercom- en video-installaties geïnstalleerd. Daarnaast verzorgde Tange Electrotechniek de elektrische installatie, data aansluiting en zijn er zonnepanelen geplaatst op alle woningen.

Project Starten

Heeft u ook een project waarbij u gecertificeerde vakmensen met kennis en ervaring voor wilt inzetten?

Neem vrijblijvend contact met ons op of plaats een terugbelverzoek en wij bellen u terug.

U krijgt altijd persoonlijk advies van één van onze vakmensen.

Meer Projecten

Volg ons ook op onze social kanalen.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen