Logo Tange Electrotechniek

Aardpennen slaan Brabant

Tange Electrotechniek is hét centrale aanspreekpunt voor aardpennen slaan in Brabant. Als erkend installatiebedrijf weten wij precies wat er komt kijken bij het aardpennen slaan in Brabant. De erkenning van Sterkin houdt in dat u met Tange Electrotechniek een betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf inschakelt voor het uitvoeren van uw elektrotechnische opdracht. Tange Electrotechniek kan bouwen op monteurs en een bedrijfsgeschiedenis met ruime ervaring en daarvan laten we onze klanten optimaal profiteren. Zo helpen we particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen met elk denkbaar elektrotechnisch vraagstuk. Onze bedreven elektromonteurs komen dan ook echt overal: in fabriekshallen, kantoorpanden, andere bedrijfsgebouwen, woonhuizen en wooncomplexen. En overal waar ze komen, komen ze met een volledig toegeruste gereedschapsset, een glimlach en een serieuze benadering. U kunt Tange Electrotechniek inschakelen voor aardpennen slaan in Brabant en voor vele andere elektrotechnische klussen. Want of het nu gaat om het vervangen van een lampje of het volledig bedenken, tekenen en uitvoeren van een elektrische installatie: Tange Electrotechniek staat voor u klaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen