Tange Electrotechniek
Oude Moerstraatsebaan 5a
4614 RN Bergen op zoom
Tel.: 0164-630162
info@tangeelectrotechniek.nl

Elektro installatie Bergen op Zoom / Brabant:

Elektro installatie in Bergen op Zoom is in goede handen bij één van de monteurs van Tange Electrotechniek. Als erkend vakbedrijf heeft Tange Electrotechniek zich gespecialiseerd in elektro installatie in Bergen op Zoom en omgeving. Onze jarenlange ervaring en vakbekwame monteurs maken ons tot centraal aanspreekpunt voor elektrotechnische zaken in de wijde omgeving.

De Tange Electrotechniek elektro installatie in Bergen op Zoom en omgeving is er voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij hebben geruime ervaring met alle partijen en bespreken dus graag wat we voor u kunnen betekenen. Onze monteurs komen onder andere in bedrijfspanden, woonhuizen, wooncomplexen, kantoren, werkplaatsen, bedrijfshallen en fabriekshallen. En het werk dat we leveren beslaat dus het volledige spectrum van het verwisselen van een lamp tot aan het mede bedenken, ontwerpen en realiseren van het elektrische systeem in een bouwproject.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier. Het telefoonnummer mag u natuurlijk ook direct bellen voor een opdracht of als u bestaande klant bent met een probleem of noodsituatie.