Tange Electrotechniek
Oude Moerstraatsebaan 5a
4614 RN Bergen op zoom
Tel.: 0164-630162
info@tangeelectrotechniek.nl

Elektromonteur Brabant

De professionele elektromonteur van Brabant vindt u bij Tange Electrotechniek uit Bergen op Zoom. Tange Electrotechniek is een erkend elektrotechnisch bedrijf dat klaar staan voor zijn klanten. Een Tange Electrotechniek elektromonteur gaat iedere dag Brabant in vol goede energie op weg naar bouwprojecten, woonhuizen, instellingen en bedrijfspanden om de belangrijke werkzaamheden aan de elektriciteit te verrichten.

Als u op zoek bent naar een elektromonteur in Brabant, dan bieden wij u het team van Tange Electrotechniek aan. Alle monteurs bij ons in dienst hebben de benodigde schooljaren én dienstjaren doorlopen en daardoor biedt Tange Elektrotechniek u altijd een kennisrijke en ervaren elektromonteur in Brabant. Ondertussen zorgen we er ook voor dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, want er gebeurt veel en de techniek gaat snel vooruit. Juist daarom blijven wij op de hoogte en houden we onze kennis en vakmanschap constant op peil.

Tange Electrotechniek is door Sterkin gecertificeerd zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen. Vertrouwen, flexibiliteit, visie en vakmanschap zijn belangrijk bij Tange Electrotechniek.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier.