Logo Tange Electrotechniek

Elektromonteur Brabant

De professionele elektromonteur van Brabant vindt u bij Tange Electrotechniek uit Bergen op Zoom. Tange Electrotechniek is een erkend elektrotechnisch bedrijf dat klaar staan voor zijn klanten. Een Tange Electrotechniek elektromonteur gaat iedere dag Brabant in vol goede energie op weg naar bouwprojecten, woonhuizen, instellingen en bedrijfspanden om de belangrijke werkzaamheden aan de elektriciteit te verrichten. Als u op zoek bent naar een elektromonteur in Brabant, dan bieden wij u het team van Tange Electrotechniek aan. Alle monteurs bij ons in dienst hebben de benodigde schooljaren én dienstjaren doorlopen en daardoor biedt Tange Elektrotechniek u altijd een kennisrijke en ervaren elektromonteur in Brabant. Ondertussen zorgen we er ook voor dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, want er gebeurt veel en de techniek gaat snel vooruit. Juist daarom blijven wij op de hoogte en houden we onze kennis en vakmanschap constant op peil. Tange Electrotechniek is door Sterkin gecertificeerd zodat u weet dat u op ons kunt vertrouwen. Vertrouwen, flexibiliteit, visie en vakmanschap zijn belangrijk bij Tange Electrotechniek. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen