Logo Tange Electrotechniek

Erkend installateur electra

Tange Electrotechniek is een erkend installateur voor elektra. Heeft u dus een nieuw aan te leggen elektro-installatie of een uit te breiden elektro-installatie, neem dan contact met ons op. Wanneer u een alarminstallatie aan wilt laten sluiten of een elektrisch hek/poort kunnen onze monteurs dat voor u doen op een deskundige manier. Kortom, alle werkzaamheden die u mag verwachten van een erkend installateur in elektra vindt u bij ons. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over te werkzaamheden die verricht dienen te worden. Wij zullen de werkzaamheden zorgvuldig, goed en op een zo kort mogelijke termijn voor u uitvoeren, om ervoor te zorgen dat u er snel en langdurig plezier van heeft. Wij zijn erkend als installateur in elektra door Sterkin, voor meer informatie hierover kunt u terecht op www.sterkin.nl . Als erkend installateur in elektra staan wij dan ook garant voor kwaliteit en degelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen