Logo Tange Electrotechniek

Installatiebedrijf electra

Tange Electrotechniek is een klein landelijk erkend installatiebedrijf in elektra. Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en vakkundige en goed opgeleide monteurs kunnen wij u goed van dienst zijn als installatiebedrijf voor al uw elektra aansluitingen. Of het nu gaat om het aanleggen van een geheel nieuw elektriciteitsplan of het uitbreiden van een bestaand elektriciteitsplan. Onze monteurs beschikken over de nodige kennis, ervaring en materialen om de klus snel en zorgvuldig voor u te klaren. Niet elk installatiebedrijf in elektra heeft ook oog voor de afwerking, maar wij zorgen ervoor dat het niet alleen mooi afgewerkt wordt, maar ook nog eens zorgt dat het gebruiksvriendelijk wordt aangelegd. Als installatiebedrijf in electra kunnen wij de situatie voor u komen bekijken en aansluitend een offerte opmaken voor de te verrichten werkzaamheden. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om een en ander door te nemen, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Wij zullen de werkzaamheden zorgvuldig en snel voor u uitvoeren, zodat u er zo snel mogelijk plezier van heeft. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier.

Hoe kunnen wij
u helpen?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in.
E-mail berichten worden over het algemeen binnen 7 dagen beantwoord. Mocht u direct een antwoord nodig hebben verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Oplichters actief

Wij hebben te horen gekregen dat er oplichters actief zijn die zich voordoen als monteur(s) van Tange Electrotechniek. Dit vinden wij erg vervelend en hebben hiervoor de hulp van de politie ingeschakeld. Hierbij willen wij u de onderstaande aandachtspunten op het hart drukken om de kans op oplichting tot een minimum te beperken.

Wij gaan u
terugbellen