Tange Electrotechniek
Oude Moerstraatsebaan 5a
4614 RN Bergen op zoom
Tel.: 0164-630162
info@tangeelectrotechniek.nl

Krachtaansluiting maken Brabant / Bergen op Zoom

U zoekt een bedrijf dat een krachtaansluiting kan maken in Brabant? Dan heeft u in Tange Electrotechniek de juiste installateur gevonden. En niet geheel onbelangrijk: Tange Electrotechniek is de erkende installateur die een krachtaansluiting kan maken in Brabant. Die erkenning door Sterkin garandeert u dat u samenwerkt met een betrouwbaar, vakbekwaam en veilig bedrijf.

Het vakmanschap van Tange Electrotechniek gaat overigens verder dan een krachtaansluiting maken in Brabant. Wij hebben allround ervaring met elektrotechnische installaties en hebben verschillende monteurs om u van dienst te zijn.

U kunt Tange Electrotechniek dus inschakelen om een krachtaansluiting te maken in Brabant, maar ook voor vele ander elektrotechnische klussen. Want of het nu gaat om het vervangen van een lampje of het volledig uitdenken, ontwerpen en uitvoeren van een elektrische installatie: Tange Electrotechniek is de aangewezen partij. Op locatie streven wij veiligheid en perfectie na, en in het voortraject dienen we u met visie: visie op de best functionerende, veilige en efficiƫnte installatie die aansluit bij de omstandigheden die overal anders zijn.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0164-630162 of via het contactformulier.