Tange Electrotechniek B.V.
Halsterseweg 110
4613 BA Bergen op zoom
Tel.: 0164-630162
info@tangeelectrotechniek.nl

Vandaag heeft ons het heugelijke feit bereikt dat onze praktijkopleider is genomineerd tot topcoach van het jaar 2020. Van de 700 genomineerden is onze praktijkopleider overgebleven bij de laatste 10. We zijn benieuwd wat de finaleronde in november ons brengt.

https://topcoachvanhetjaar.nl/ 

Daar wij als Tange electrotechniek al jaren mensen opleiden met als doelstelling om leerlingen op te leiden tot een totaal pakket. Een monteur opgeleid bij Tange is een monteur die een grote dosis theoretische kennis met praktische vaardigheden kan combineren tot het fabriceren van kwalitatief hoogwaardige en veilige installaties.

Hij is in staat om onveilige situtaties te herkennen en aan te passen en daarnaast op een monteurwaardig niveau met klanten/opdrachtgevers en leidinggevende kan communiceren en overleggen.

Uiteindelijk staat bij het opleiden het individu centraal nl. iedere leerling is anders en ieder neemt op zijn eigen manier kennis op. Onze praktijkopleider daagt een ieder dan ook uit om continu de lat een stukje hoger te leggen, waarbij fouten maken mag ( immers van onze fouten kunnen we leren )

Naast het zelfstandig werken staat ook het samenwerken in teamverband centraal zodat leerlingen elkaars tekortkomingen aanvullen en elkaar motiveren om het een volgende keer anders te doen. En het belangrijkst van alles; een prettige werksfeer bevordert de productiviteit en een opgewerkte monteur.